کد خبر : 15604 تاریخ انتشار : ۷آذر ۱۴۰۳ ساعت 22:32
معاون اول قوه قضاییه :

رأی صادره بسیاری از پرونده‌ها در دادگاه صلح قطعی بوده و قابل اعتراض نیست

رأی صادره بسیاری از پرونده‌ها در دادگاه صلح قطعی بوده و قابل اعتراض نیست

معاون اول قوه قضاییه گفت: رأی صادره بسیاری از پرونده‌ها در دادگاه صلح قطعی و لازم الاجرا بوده و قابل اعتراض نیست؛ لذا باید صدور آراء این دادگاه ها با دقت و اهتمام بیشتری همراه باشد.
به گزارش نیمرخ/ همایش قضات و کارکنان دستگاه قضایی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «حمزه خلیلی» معاون اول قوه قضائیه و جمعی از مسئولان اجرایی استان برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین «حمزه خلیلی» در این  مراسم با تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها)، دفاع از ولایت را از ویژگی های بارز این بانوی فداکار عنوان کرد و گفت: حضرت زهرا (سلام الله علیها) فلسفه امامت را در اتحاد و انسجام امت می دانست و امام باوری را دور شدن از هرگونه افتراق و اختلاف بیان می کرد.
وی با اشاره به هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره بسیجیان جان برکف این مرز و بوم اظهار داشت: بسیجیان با شعار خدامحوری و توحید، آیینه جمال و جلال الهی بوده و عالم وجود را محضر خداوند متعال می دانستند ؛ لذا در تمام امور با اتکال به قدرت لا یزال الهی تلاش می کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اساس جامعه و آنچه در نظام قضایی بدان نیازمند هستیم، عدالت است تصریح کرد: عدالت از مفاهیمی است که همواره با فطرت انسان ها در ارتباط است.

رای عادلانه از مسیریک رسیدگی عادلانه به دست می آید

وی عدالت را مفهومی گسترده و ثابت دانست که منحصر به زمان و مکان نیست و افزود: در عصر امروز باید با استفاده از فناوری های نوین روش های جدیدی برای تحقق عدالت به کار گرفت.
معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر رسیدگی های عادلانه یادآور شد: رای عادلانه از مسیریک رسیدگی عادلانه به دست می آید.

رأی صادره بسیاری از پرونده‌ها در دادگاه صلح قطعی بوده و قابل اعتراض نیست
وی با اشاره به افتتاح دادگاه صلح در استان ها و تاکید بر ضرورت صلح و سازش در برخی پرونده‌ها افزود: دادگاه‌های صلح، سهم و نقش پررنگی در کاهش پرونده‌های قضائی دارد.
خلیلی در ادامه اظهار داشت: رأی صادره بسیاری از پرونده‌ها در دادگاه صلح، قطعی و لازم الاجرا بوده و قابل اعتراض نیست لذا باید صدور آراء این دادگاه ها با دقت و اهتمام بیشتری همراه باشد.
وی با بیان اینکه  عموما پرونده های با قابلیت سازش در صلاحیت دادگاه صلح قرار دارد، گفت: در معیت هر دادگاه صلح دو شعبه شورای حل اختلاف نیز پیش بینی شده است و شوراهای حل اختلاف باید در معیت دادگاه های صلح در راستای جلب رضایت طرفین پرونده و قلع نزاع تلاش کنند.

دادگاه های صلح گامی در راستای اجرای عدالت است

معاون اول قوه قضائیه همچنین تاکید کرد: دادگاه های صلح گامی در راستای اجرای عدالت و کاهش پرونده های قضایی محاکم است.
وی در پایان با تقدیر و تشکر از تلاش های قضات، کارمندان و مسئولان اجرایی استان تصریح کرد: همه باید برای توسعه و پیشرفت استان و خدمت به مردم فهیم و مهمان نواز گیلان از هیچ کوششی دریغ نکرده و در راستای تحقق عدالت و رضایت مردم کوشش کنند.
«مجید الهیان» رئیس کل دادگستری استان نیز در این همایش با خیرمقدم به معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی در بدو ورود به استان با توجه به شناخت دقیق از استان گیلان،  توصیه ها و پیشنهاداتی را به مسئولان اجرایی استان ارائه داشت که امید است این دغدغه ها و نظرات در توسعه استان و  گره گشایی در معیشت مردم مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید