کد خبر : 16099 تاریخ انتشار : ۱۸دی ۱۴۰۳ ساعت 17:09

جلوگیری از بروز خسارت بیش از ۲۲۰ میلیارد ریالی به صنعت برق گیلان

جلوگیری از بروز خسارت بیش از 220 میلیارد ریالی به صنعت برق گیلان

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: با انجام تعمیرات ترانسفورماتورهای توزیع برق، از بروز خسارت بیش از 220 میلیارد ریالی به صنعت برق استان از ابتدای سال تاكنون جلوگیری شد.

به گزارش نیمرخ/ مسعود صادقی خمامی از پیاده سازی برنامه های مدیریت بهینه دارایی‌های فیزیکی و افزایش طول عمر تاسیسات این شرکت با انجام تعمیرات دقیق و علمی ترانسفورماتورهای توزیع برق خبر داد.
صادقی خمامی گفت: به دلیل شرایط جوی  استان گیلان و مواجه با بحران های طبیعی سهمگین نظیر بارش های برف سنگین ، رطوبت و شرجی بودن هوا، تندباد و طوفان های فصلی؛ ضروری است که شبکه ها و تاسیسات توزیع برق ، مورد نوسازی و مقاوم سازی قرار گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: در راستای تامین برق پایدار و تداوم و استمرار پایداری شبکه های توزیع برق ،مجموعه اقدامات گسترده ای از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در دست اقدام و پیگیری می باشد که از جمله این اقدامات مهم می توان به تعمیر و تعویض به موقع تجهیزات فرسوده  و کنترل مضاعف و دائمی تجهیزات فنی و الکتریکی این شرکت همانند ترانسفورماتورها، در شبکه های توزیع برق کل استان اشاره کرد.
 مدیرعامل توزیع برق گیلان اظهار داشت: ترانسفورماتور‌ها به دلایل مختلفی خراب و مستهلک می‌شوند که این امر ممکن است به دلیل اضافه بار بیش از حد بر روی ترانسفورماتور، اتصال کوتاه در نزدیکی ترانسفورماتور و شرایط خاص جوی و اقلیمی باشد، اما غالبا خرابی زودرس ترانسفورماتور به دلیل عدم مراقبت صحیح و نبود برنامه منظم بازرسی و نگهداری اتفاق خواهد افتاد.
 صادقی افزود: با توجه به اهمیت ویژه ترانسفورماتور‌ ها؛ نگهداری آن ‌ها از مسائل مهم در صنعت برق است زیرا درصورت صدمه دیدن ترانسفورماتور، هزینه بالا و خاموشی طولانی مدت مشکل زا خواهد بود.
 وی تصریح کرد: تعمیرات ترانسفورماتورهای توزیع برق با اهداف مختلفی درحال انجام است که از جمله آنها می توان به جلوگیری از اتلاف انرژی برق،کاهش هزینه نگهداری شبکه، افزایش ضریب ایمنی، صرفه جویی مالی و... اشاره کرد.
 مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: بازدید دوره ای از تاسیسات و شبکه ها امری ضروری و مهم محسوب می شود تا بتوانیم با بهترین و سریع ترین شیوه های ممکن نقاط قابل بهبود را تسریعا بهبود ببخشیم.
 صادقی در پایان بیان داشت : از ابتدای سال با تعمیر و به روزآوری 141 دستگاه ترانسفورماتور در کل شبکه‌های توزیع برق استان و همچنین صرف هزینه‌ای معادل 57 میلیارد ریال جهت نگهداری، تعمیر کارگاهی و اضطراری این تعداد ترانس، موفق به جلوگیری از بروز خسارتی بیش از 220 میلیارد ریال به صنعت برق استان و بیت‌المال شده ایم.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید