طرح GLN به عنوان یک ابتکار جدید در استان گیلان با هدف نظارت مردمی و تعیین موقعیت مکانی اصناف (GLN)رونمایی شد.
به گزارش نیمرخ/ طرح نظارت مردمی و تعیین موقعیت مکانی اصناف (GLN) برای نخستین بار در کشور ر با حضور «مهدی مظهری» مدیرعامل مرکز ملی شمارهگذاری کالا و خدمات ایران در گیلان و مدیرکل صمت و رییس اتاق اصناف رشت رونمایی شد.
«تیمور پورحیدری» مدیر کل صمت گیلان در این مراسم با بیان اینکه امروز اصناف گیلان این افتخار را دارد که به عنوان پایلوت کشور این طرح بزرگ را شروع و اجرا کنیم، اظهار داشت: واقعا اصناف گیلان در امور اجرای قوانین جاری پیشتاز است و این طرح ارتباط و تعامل خریدار و فروشنده را مضاعف خواهد کرد.
وی کد GLN را زبان جهانی اعتماد مشتریان به صاحبان کسب و کار دانست و گفت: استان گیلان به لحاظ موقعیت استراتژیک که در آن واقع شده و دروازه اوراسیایی که به نام ایران ثبت شده، نیازمند کسب و کار هوشمند هستیم تا بصورت علمی به این موضوع نگاه کنیم.
مدیرکل صمت گیلان تکالیف روسای اتحادیهها را در اجرای این طرح بزرگ بسیار سنگین توصیف کرد و افزود: مبادلات تجاریها جهان، به صورت دیجیتال شده و الان هوش مصنوعی در حال جایگزین شدن است.
پورحیدری اضافه کرد: یقین دارم که امروزه در اقتصاد همه به نحوی از سطح خرد تا اقتصاد کلان دنبال هوشمندسازی هستند که به خوبی میتونه در اقتصاد فردی یک واحد صنفی تا اقتصاد کلان اثر مثبت بگذارد. و در واقع ایجاد شفافیت و اعتمادسازی مهمترین مزیت اجرای این طرح در سطح کشور برای جلب مشتری است.
این طرح در گیلان نخست در اتحادیه تلفنهای همراه و تعمیرکاران این گوشیها آغاز شد
مدیرعامل مرکز ملی شمارهگذاری کالا و خدمات ایران نیز در آیین افتتاح این طرح در رشت اظهار کرد: این طرح به صورت آزمایشی در گیلان اجرایی شده و قرار است در سایر استانها نیز به اجرا درآید.
«مهدی مظهری» افزود: با توجه به استقبال و برنامه ریزی که در استان گیلان انجام شد این طرح از حوزه صنوف آغاز شد و به مرور در همه بخشها در سطح کشور هم انجام میشود و افزایش ارزش افزوده برای صنوف یکی از مزیتهای اصلی این طرح با سایر طرحهای موجود میباشد.
وی ادامه داد: این طرح در گیلان نخست در اتحادیه تلفنهای همراه و تعمیرکاران این گوشیها آغاز شده است زیرا تلفنهای همراه بارکد بین المللی دارند و با اجرای این طرح همه مشتریان میتوانند نحوه خدمات دهی و همچنین نوع کالاهای موجود در صنف مورد نظر را مشاهده کنند.
مدیرعامل مرکز ملی شمارهگذاری کالا و خدمات ایران بیان کرد: با توجه به اینکه استان گیلان دروازه اوراسیا بشمار میرود، با این طرح به سوی اقتصاد دیجیتال گام برخواهیم داشت.
مشتریان میتوانند به واحدهای صنفی نمره دهند
رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان هم در آیین افتتاح طرح GLN اظهار کرد: با اجرای این طرح رابطه مردم با واحدهای صنفی دارایکد بیشتر میشود و حتی مشتریان میتوانند به واحدهای صنفی نمره داده و در صورت عدم رضایت از آنان شکایت کنند.
«علیرضا تهیدست» افزود: یکی دیگر از مزایای این طرح آن است که محیط کسب و کار واحدهای صنفی به یک فضای اینترنتی نامحدود تبدیل میشود و مشتریان میتوانند خرید خود را در سامانه انجام دهند.
وی ادامه داد: همچنین با وجود موقعیت ممتاز گیلان در منطقه و گستره دسترسی آن به منطقه اوراسیا، بازرگانان در راستای فعالیتهای خود با اجرای طرح GLN میتوانند با بازار جهانی ارتباط بهتری برقرار کنند.
رئیس اتاق اصناف گیلان اضافه کرد: از سویی برخی از واحدهای صنفی به صورت غیرمجاز و بدون پروانه کسب فعالیت میکنند که با اجرای این طرح بازرسان و مردم میتوانند به خوبی واحدهای صنفی دارای پروانه کسب را تشخیص دهند.
تهیدست اظهار کرد: مردم میتوانند کیو. آر. کد این سامانه را اسکن کنند تا علاوه بر تشخیص موقعیت مکانی صنف مورد نظر کالاهایی که در آن واحد صنفی وجود دارد و همچنین نحوه خدماترسانی آن واحد مشخص میشود.