کد خبر : 17293 تاریخ انتشار : ۳خرداد ۱۴۰۴ ساعت 12:33

آغاز ساخت ۳ فروند شناور و الحاق یک شناور ناجی به ناوگان دریایی کشور در بندر انزلی

آغاز ساخت 3  فروند شناور و الحاق یک شناور ناجی به ناوگان دریایی کشور در بندر انزلی

آیین آغاز ساخت سه فروند شناور جدید شامل  یدک‌کش و شناور های تندروی ریب، صبح امروز (شنبه) در بندر انزلی برگزار شد. 

به گزارش نیمرخ/ با حضور استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استانی و فرماندهان نظامی، آیین آغاز ساخت سه فروند شناور جدید شامل  یدک‌کش و شناور های تندروی ریب، صبح امروز (شنبه) در بندر انزلی برگزار شد. همچنین یک فروند شناور ناجی به ناوگان دریایی خزر ملحق شد.
«هادی حق‌شناس» استاندار گیلان در حاشیه این مراسم با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، این رویداد را نماد وحدت نیروهای مسلح و افتخاری ماندگار در تاریخ کشور دانست. وی تصریح کرد: آزادسازی خرمشهر نتیجه ایثار و همدلی نیروهای نظامی، سپاه، ارتش و بسیج بود که پس از ۱۹ ماه اشغال، این شهر را از چنگال رژیم بعث آزاد کردند.
استاندار گیلان با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه دریایی پس از انقلاب اسلامی گفت: در گذشته حتی یک کشتی با پرچم جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر فعالیت نداشت، اما امروز بیش از ۱۰۰ شناور با پرچم کشور در این دریا فعال‌اند و نقش مهمی در حمل‌ونقل منطقه ایفا می‌کنند.
وی تأکید کرد: امروز ساخت، تعمیر و تجهیز شناورها که پیش‌تر وابسته به خارج از کشور بود، به‌دست متخصصان داخلی در استان‌های شمالی انجام می‌شود که نشان از خودکفایی و اقتدار ملی دارد.
حق‌شناس با اشاره به اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب برای نسل جوان، اقتصاد دریاپایه را یکی از محورهای مهم بیانیه گام دوم انقلاب برشمرد و خواستار هدایت دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط به این حوزه شد.
او همچنین خواستار نقش‌آفرینی پررنگ‌تر صنایع دریایی در توسعه گردشگری دریایی شد و اظهار داشت: با ایجاد زیرساخت‌های لازم می‌توان خطوط مسافری دریایی را میان بندر انزلی، بنادر شمال کشور مانند کیاشهر، چمخاله، بندر ترکمن و حتی بنادر کشورهای حاشیه خزر راه‌اندازی کرد.
استاندار گیلان در پایان با تقدیر از ظرفیت‌های بومی ایجاد شده در شرایط تحریم، پیشرفت‌های کشور در زمینه رده‌بندی، مالکیت و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنایع دریایی را تحسین‌برانگیز دانست.
شناورهای جدید که به همت متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده‌اند، در حوزه‌هایی همچون خدمات بندری، یدک‌کشی، امداد و نجات دریایی و گشت‌های ایمنی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این اقدام گامی مؤثر در مسیر ارتقای توان عملیاتی ناوگان دریایی کشور و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به‌شمار می‌رود.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید