لزوم-گسترش-فعالیت-های-آموزشی-و-ترویجی-در-صنعت-کشاورزی<-span><-span><-p> " /> لزوم-گسترش-فعالیت-های-آموزشی-و-ترویجی-در-صنعت-کشاورزی<-span><-span><-p> " />
کد خبر : 7279 تاریخ انتشار : ۲۱اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت 18:06

سرپرست فرمانداری رشت تاکید کرد

لزوم گسترش فعالیت های آموزشی و ترویجی در صنعت کشاورزی


	لزوم گسترش فعالیت های آموزشی و ترویجی در صنعت کشاورزی

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت گفت: برای رسیدن به سطحی قابل قبول از امنیت غذایی، توجه به امور ترویجی جزئی جدانشدنی از صنعت کشاورزی روزآمد است.
به گزارش نیمرخ گیلان/ کیا عاشوری  پیش از ظهر امروز پنجشنبه  در دیدار با مدیران جهاد کشاورزی شهرستان، ضمن تشکر از تلاش‌های مثبت مجموعه جهاد کشاورزی در مدیریت اصولی بحران کم آبی سال زراعی گذشته، اظهار کرد: قطعاً راز موفقیت‌های به دست آمده در سال گذشته، مربوط به ارتباط گیری صمیمی با کشاورزان و برخورداری مجموعه جهاد رشت از کارمندان و متخصصانی کار آشنا و با انگیزه می‌باشد.
وی با اظهار امیدواری نسبت به تکرار نتایج موفق مقابله با بحران کم آبی سال گذشته در سال جاری، افزود: با داشتن نگاه تجربه اندوزی و شناسایی گره‌ها در مواجهه با بحران‌های حوزه کشاورزی، کارآمدی مجموعه‌های متولی، در مقابله با بحران‌های احتمالی سال‌های آینده، چند برابر خواهد بود.

لزوم گسترش فعالیت های آموزشی و ترویجی در صنعت کشاورزی
عاشوری با بیان این مطلب که هر سازمان و اداره‌ای با هدف خدمت به جامعه شکل گرفته اما جامعه هدف جهاد کشاورزی با توجه به سر و کار داشتن با زنجیره غذایی مردم، کل جامعه را شامل می‌شود، گفت: امروزه تاکید بر گسترش فعالیت‌های آموزشی و ترویجی برای بهره‌برداری بیشتر در مقیاس سطح، حرکت به سمت مکانیزاسیون، استفاده از تحصیل کردگان آشنا به علم روز و التزام به حضور میدانی و اصول مدیریت جهادی، جزئی جدا ناشدنی از صنعت کشاورزی و مورد تاکید است.
وی با اشاره به وسعت فعالیت کشاورزی شهرستان رشت با داشتن ۵۲ هزار هکتار اراضی شالیزاری و حدود ۶ هزار هکتار انواع دیگر کشت، بر لزوم استفاده از ظرفیت بسیج بخصوص در امور ترویجی تاکید و ادامه داد: صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرقانونی از چالش‌های موجود است.
سرپرست فرمانداری رشت تصریح کرد: تحولات پرشتاب در دنیای کسب و کار در هر یک از حوزه‌های مختلف تحت مدیریت جهاد کشاورزی همانند باغداری، زراعت، آبزی پروری، دامداری، پرورش گل و گیاهان زینتی و تولید گیاهان دارویی را دارای ظرفیت فوق العاده اشتغالزایی و درآمدزایی معرفی کرد و خواستار برنامه ریزی برای استفاده درست و به موقع از این فرصت‌ها شد.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید