رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

تأمین آب و غذای سالم،از چالش‌های اصلی آینده دنیا است

تأمین آب و غذای سالم،از چالش‌های اصلی آینده دنیا است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان چالش آینده دنیا را  تامین غذا و آب سالم دانست و گفت: سالانه با دور ریختن غذا ولو به اندازه یک قاشق، میلیون‌ها تن غذا در جهان اسراف می‌شود که می‌تواند در صورت مدیریت، امنیت غذایی مردم جهان را تضمین کند.
به گزارش نیمرخ/ دکتر «محمد تقی آشوبی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست با معاونان دانشگاه، مدیران ستادی و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، مواد آرایشی و بهداشتی به مناسبت رو غذا در سالن اجلاس معاون غذا و دارو دانشگاه با تقدیر از تلاش‌های دست‌اندرکاران این معاونت، اظهار کرد: آرزو و تلاش همه ما انسان سالم بوده که این سلامتی نیز در گرو غذای سالم است.

وی با اشاره به گستردگی مفهوم سلامتی افزود: سلامت انسان چند بعدی است و شامل سلامت فردی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و ... نیز می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه گفت: سلطه گری و چالش آینده دنیا، تامین منابع غذا و آب سالم است.

دکتر آشوبی با بیان اینکه سلطه گری آینده جهان تأمین آب و غذا و پایداری آن است، افزود: تامین غذای سالم و نظارت بر آن یکی از راهبردهای تعیین کننده در کسب قدرت و امنیت غذایی است.

وی با اشاره به نقش غذا در تامین سلامتی، خاطرنشان کرد: باید اقدامات کارشناسی در جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت غذا، نوشیدنی‌ها، مواد آرایشی و بهداشتی دقیق، بدون اغماض و تعارف دنبال شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به موضوع دورریز غذا اشاره کرد و گفت: سالانه با دور ریختن غذا ولو به اندازه یک قاشق، میلیون‌ها تن غذا در جهان اسراف می‌شود که می‌تواند در صورت مدیریت، امنیت غذایی مردم جهان را تضمین کند.