مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان :

پروژه گردشگری دریایی چمخاله آماده بهره برداری است/ راه اندازی خط دریایی بین بندر انزلی و بندر کاسپین تا ماه آینده

 پروژه گردشگری دریایی چمخاله آماده بهره برداری است/ راه اندازی خط دریایی بین بندر انزلی و بندر کاسپین تا ماه آینده

مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان گفت: پروژه گردشگری دریایی چمخاله آماده بهره برداری است همچنین در حال حاضر، امکانات گردشگری دریایی در بندر انزلی آماده است، اما نیاز به شناورهای تفریحی برای فاز دوم وجود دارد.
به گزارش نیمرخ به نقل از مهر، «حسین یونسی» در جلسه شورای گردشگری استانداری به پروژه گردشگری و مسافری دریایی بندر چمخاله اظهار کرد: پروژه گردشگری چمخاله لنگرود آماده و نیازمند تجهیزات است تا فعالیت خود را آغاز کند.
وی با بیان اینکه اگر برای این پروژه متولی پیدا شود به بخش خصوصی واگذار خواهد شد به اهمیت اقتصاد دریا محور در استان گیلان اشاره کرد و گفت: در پروژه گردشگری دریایی بندر چمخاله به رسالت اقتصاد محور دست یافته‌ایم.
یونسی با اشاره به اینکه این پروژه در دو فاز تعریف شده است، ادامه داد: فاز اول، شامل ایجاد حوضچه با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان توسط دولت انجام شده و در فاز دوم، نیز حدود ۲۵ هکتار زمین برای سرمایه‌گذاری به بخش خصوصی اختصاص خواهد یافت.
یونسی با بیان اینکه به دنبال یک سرمایه‌گذار مناسب برای پیشبرد پروژه بندر چمخاله هستیم، گفت: کارشناسان و مشاوران تأکید کرده‌اند سرمایه‌گذاری در این نقطه از استان گیلان سودآور خواهد بود.
وی در ادامه به چالش‌های واردات کشتی و دریافت مجوزهای لازم اشاره کرد و ادامه داد: برای وارد کردن کشتی‌ها، نیاز به سه سال سابقه است که این موضوع مانع از ورود کشتی‌های تفریحی از قطر می‌شود.

راه اندازی خط دریایی بین بندر انزلی و بندر کاسپین تا ماه آینده
مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان همچنین  با بیان اینکه برای راه‌اندازی خط مسافری بین بندر انزلی و کاسپین، مشکلاتی در اسکله وجود دارد که در حال رفع آن هستند، افزود: راه‌اندازی خط دریایی بین بندر انزلی و بندر کاسپین در حال پیگیری است و انتظار می‌رود که این خط تا یک ماه دیگر راه‌اندازی شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، امکانات گردشگری دریایی در بندر انزلی آماده است، اما نیاز به شناورهای تفریحی برای فاز دوم وجود دارد.
یونسی افزود: در این پروژه سرمایه‌گذاران معرفی شده‌اند تا از وجوه ۱۴۰۰ سازمان وام بگیرند، اما با مشکل دریافت مجوز و زمان‌بر بودن فرآیندها مواجه هستند.