رئیس کل دادگستری گیلان اعلام کرد

کارخانه آذرنوش باید به چرخه تولید برگردد


	کارخانه آذرنوش باید به چرخه تولید برگردد

رئیس کل دادگستری گیلان در نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم شهرستان رودسر از اقدام برخی از بانک‌ها نسبت به تعطیلی کشاندن کارخانجات بدهکار با برگزاری مزایده گلایه کرد.
به گزارش نیمرخ گیلان/ حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی ، رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه مسئولان ارشد قضایی و مدیران اجرایی استان ضمن افتتاح ساختمان ورودی ارباب رجوع در دادگستری شهرستان رودسر از پارک جنگلی ۱۲۰ هکتاری منطقه لله رود رودسر، پروژه جاده ساحلی، ساخت و سازهای غیر مجاز در گالش کلام لنگرود وکارخانه آذرنوش بازدید کرد و در نشست دهیاران و بخشداران و شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردوگاه تفریحی شهید مطهری چابکسر حضور یافت.
وی با اشاره به وسعت پارک لله رود و درختان تنومندی که متاسفانه مورد تعرض قاچاقچیان چوب قرار گرفته است، گفت: در نشستی که به همین منظوردر دادگستری کل استان برگزار خواهد شد، تصمیماتی در خصوص بهره مندی بیش از پیش مردم از این پارک جنگلی اتخاذ خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان گیلان در ادامه بازدید از جاده ساحلی که از منطقه آزاد آغاز شده و از چاف و چمخاله عبور کرده و به ساحل چابکسر منتهی می‌شود، اظهار داشت: این جاده ساحلی که بخش عظیمی از آن به اتمام رسیده است نقش مهمی در کاهش ترافیک در شهر‌های ساحلی دارد و دستورات لازم در خصوص تامین مصالح و زیرساخت‌ها در شهرستان رودسر صادر شد تا به زودی ساخت و ساز در این قسمت نیز انجام شده و به جاده ساحلی متصل گردد.
رئیس شورای قضایی استان تصریح کرد: کارخانه آذرنوش که به لحاظ بدهی بانکی تعطیل شده و به مزایده گذاشته شده بود ، باید به چرخه تولید برگردد.
وی با بیان اینکه این مزایده باید متوقف شده و از این پس این واحد تولیدی به صورت تعاونی مدیریت شده و به تولیدات خود ادامه دهد گفت: با راه اندازی تمام فازهای کارخانه حدود ۵۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کار شده چندصد باغدار با این مجموعه همکاری می‌کنند و بستر مناسبی برای اشتغال‌زایی و تقویت کشاورزی و باغداری در این منطقه است.

ساخت و سازهای غیرمجاز بافت منطقه را با چالش مواجه کرده است
احمد آقایی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان نیز با اشاره به بازدید از منطقه گالش کلام در مرز بین لنگرود و رودسر تصریح کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز بافت منطقه را دچار چالش کرده و باید از ادامه روند چنین سازه‌هایی جلوگیری شود.
وی در پایان ابراز داشت: نشستی نیز با حضور دهیاران، بخشداران و شوراهای اسلامی شهر و روستا، ائمه جمعه و مسئولان شهرستانی در شهر چابکسر برگزار شد و در خصوص موضوعاتی پیرامون مدیریت روستایی، حفظ اراضی حاصلخیز روستایی، نظارت بر اجرای طرح هادی، تغییر کاربری و ساخت و سازهای روستایی بحث و تبادل نظر شد.