همزمان با دهه مبارک فجر

ساختمان بیمه سلامت شهرستان لنگرود به بهره‌برداری رسید


	ساختمان بیمه سلامت شهرستان لنگرود به بهره‌برداری رسید

فرجامی : درصدد افزایش مراکز ملکی ادارات بیمه سلامت گیلان هستیم

 

دکتر «عاطف راد» از حضور بیمه سلامت گیلان در ۴۹ منطقه کم برخوردار استان خبر داد و گفت:بیش از9هزار گیلانی تحت پوشش صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج هستند .

به گزارش نیمرخ گیلان/ مراسم افتتاح ساختمان اداره بیمه سلامت شهرستان لنگرود با حضور مهندس «فرجامی» رئیس اداره فنی و مهندسی سازمان بیمه سلامت، دکتر «محمود عاطف راد» مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان، «محمد رضا جلالی» فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین برگزار شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر، به تشریح خدمات بیمه سلامت طی یک سال اخیر پرداخت و گفت: سازمان بیمه سلامت ایران  یک سازمان حمایتی به ویژه در حوزه درمان است که با حمایت دولت سیزدهم و نگاه ویژه به موضوع سلامت، موجب کاهش تحمیل هزینه‌های درمان به افراد جامعه شده است..                           

دکتر «محمود عاطف راد» با اشاره به انجام پوشش فراگیر و همگانی بیمه برای آحاد مردم گفت: طی یک سال اخیر بیش از ۶ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه سلامت رایگان قرار گرفتند که سهم مردم گیلان از این شش میلیون نفر ، حدود ۲۳۸ هزار نفر وسهم مردم شهرستان لنگرود بیش از ۲۰ هزار نفر بوده است.

حضور بیمه سلامت گیلان در ۴۹ منطقه کم برخوردار استان

وی همچنین افزود:اداره کل بیمه سلامت استان گیلان با مشارکت نیروهای بسیج وحضوردر ۴۹ منطقه کم برخوردار استان گیلان، بیش از ۱۸ هزار نفر را به طور رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار داده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان یکی دیگر از خدمات این سازمان را حمایت از زوجین نابارور عنوان کرد و گفت: در طی ۹ ماه گذشته، اداره کل بیمه سلامت استان گیلان مبلغ ۴ میلیارد تومان را بابت خدمات تشخیصی و درمانی زوجین نابارور به موسسات طرف قرارداد پرداخت کرده است.   دکترعاطف راد با اشاره به طرح دارویار اظهار کرد: بیمه سلامت استان گیلان قبل از اجرای طرح دارویار ماهانه ۱۲ میلیارد تومان به داروخانه های استان گیلان پرداخت می کرد اما بعد از اجرای این طرح، برای کاهش پرداختی از جیب مردم، این مبلغ را به سه برابر مبلغ قبلی یعنی حدود ۳۸ میلیارد تومان افزایش داده است.

 وی در ادامه یکی دیگر از خدمات سازمان بیمه سلامت را ایجاد صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بیان کرد و گفت: در آبان سال ۱۴۰۱ فعالیت این صندوق آغاز شده و تاکنون ۱۰۷ نوع بیماری را تحت پوشش قرار داده است.

بیش از9هزار گیلانی تحت پوشش صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج

دکتر عاطف راد توضیح داد: اگر فردی مبتلا به یکی از ۱۰۷ نوع بیماری های خاص و صعب العلاج باشد و برای هزینه‌های درمانش مازاد بر بیمه پایه و بیمه تکمیلی پرداخت کند، با ارائه اسناد و مدارک به اداره بیمه سلامت شهرستان و استان و در صورت تایید کارشناسان مربوطه می تواند تا سقف ۵۰ میلیون تومان دریافت کند.

وی با بیان اینکه ۹هزار و ۱۵۳ نفر تحت پوشش صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج استان گیلان هستند، افزود: تاکنون مبلغ بیش از 3 میلیارد تومان اسناد رسیدگی شده این بیماران در سامانه های الکترونیک بیمه سلامت بارگذاری شده ومبلغ بیش از 2 میلیارد تومان هم به افراد مشمول این صندوق دراستان گیلان پرداخت شده است.

تلاش برای افزایش مراکز ملکی ادارات بیمه سلامت استان گیلان

رئیس اداره فنی و مهندسی سازمان بیمه سلامت هم در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر، با بیان اینکه اقدامات سازمان بیمه سلامت در طی سال های اخیر بی سابقه بوده است،اظهار کرد: ایجاد صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج یکی از دستاوردهای مهم سازمان بوده است که باعث شد تا هزینه درمان این بیماران کاهش پیدا کند؛ البته دولت و مجلس در این زمینه با سازمان بیمه سلامت همکاری بسیار خوبی انجام دادند.

مهندس فرجامی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۷ درصد از ادارات بیمه سلامت در کشور ملکی هستند، افزود: استان گیلان دارای ۷ ساختمان ملکی و ۱۰ ساختمان استیجاری است که در تلاش هستیم تعداد مراکز ملکی استان گیلان در سالهای پیش رو با افتتاح پروژه های در دست اقدام افزایش پیدا کند.

وی همچنین با اعلام ۳۵ پروژه عمرانی این سازمان در سال آینده گفت: ۳ پروژه اداره کل و  ۳۲ پروژه شهرستان با مساحت حدود ۳۲ هزار متر زیر بنای ساختمان در حال احداث از جمله پروژه های در دست اقدام سازمان بیمه سلامت در سال ۱۴۰۲ است.

فرجامی تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی مردم و همکاران را از مزایای وجود ساختمان ملکی برای ادارات عنوان کرد وگفت: توسعه فضای فیزیکی در افزایش خدمات رسانی به مردم تاثیر گذار است.

رئیس اداره فنی و مهندسی سازمان بیمه سلامت در ادامه افزایش کیفیت خدمت رسانی به مردم را شاخص اصلی دولت سیزدهم دانست و از زحمات و پشتکار مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در راستای تحقق اهداف سازمان قدردانی کرد.

نمایندگان مجلس در بودجه ۱۴۰۲ توجه ویژه‌ای به اعتبارات حوزه سلامت داشته باشند

فرماندار شهرستان لنگرود نیزدر این مراسم ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر با اشاره به اینکه حمایت از محرومین و مستضعفین یکی از مهمترین دغدغه‌های انقلاب بوده است، افزود: یکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود تاکنون توجه به اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد بود تا با این اقدام بتواند بخشی از مشکلات آنها را حل کند   .

 محمد رضا جلالی در ادامه با اشاره به صحبت های مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان در خصوص پوشش بیمه ای این سازمان گفت: بیمه شدن حدود ۶ میلیون نفر فاقد بیمه درمانی از سوی دولت سیزدهم که جزو سه دهک پایین درآمدی بودند، مهمترین تحولی است که در حوزه نظام بیمه سلامت کشور رخ داده است.          

وی ضمن قدردانی از اقدامات مهم دولت در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: انتظار ما از نمایندگان مجلس این است که در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ توجه ویژه‌ای به اعتبارات حوزه سلامت داشته باشند.