رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر رشت در جمع ارزیابان سازمان جهانی یونسکو :

ایران از دیرباز در خلق انواع آثار هنری دارای جایگاهی ویژه بوده است


	ایران از دیرباز در خلق انواع آثار هنری دارای جایگاهی ویژه بوده است

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی رشت ابراز امیدواری کرد با اعطای برند جهانی صنایع دستی به شهر رشت، قابلیت های نهفته در این شهر شکوفاتر شده و رشت تبدیل به مرکزی دائمی برای تجمع هنردوستان جهانی در انواع رشته های صنایع دستی شود.

به گزارش نیمرخ گیلان/علیرضا تاج شهرستانی در جمع تیم ارزیاب یونسکو که عمدتا اصالت هندی داشتند، با نام بردن از فرش ایرانی به عنوان برگی مهم از شناسنامه صنایع دستی جهان افزود: افراد خانواده های  ایرانی از کودکی با طرح و نقش بافته شده بر روی این فرشها زندگی می کنند و برخی خانواده ها خود تولید کننده فرش هستند و تقریبا خانه ای را نمی‌توان یافت که چند قطعه فرش ایرانی در آن موجود نباشد.
وی اظهار داشت: به همین منوال کلانشهر رشت در شمال ایران نیز با برخورداری از ذوق هنری در تولید صنایع دستی،  هنرمندان پرتعدادی دارد که در چندین حوزه صنایع دستی اعم از منبت و معرق، رشتی دوزی، صنعت ابریشم، صنعت چرم، حصیربافی، خراطی و...
فعال هستند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی رشت هم چنین با اشاره به نزدیکی و شباهت های فرهنگی و زبانی میان دو ملت بزرگ ایران و هند گفت: سریالی با نام جایزه از سوی هنرمندان فیلمساز شهر رشت مدتی پیش در دهلی هندوستان ساخته شد که از سوی شهروندان رشت بسیار مورد توجه قرار گرفت  و برای ما تیم فیلمساز نیز خاطراتی به یاد ماندنی از کشور هند و به خصوص شهر دهلی بر جای گذاشت.  
تاج شهرستانی ابراز امیدواری کرد با اعطای برند جهانی صنایع دستی به شهر رشت، قابلیت های نهفته در این شهر شکوفاتر شده و این شهر تبدیل به مرکزی دائمی برای تجمع هنردوستان جهانی در انواع رشته های صنایع دستی شود.