پلمب 3 کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت


	پلمب 3 کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت

مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی گیلان از پلمب 3 کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد طی طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی خبر داد.
 به گزارش نیمرخ گیلان/ مهدی جواهرشناس - مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، از سوی کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت به علت نواقص بهداشتی و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته پلمب شد.
وی تصریح کرد: در بازدید از این کارگاه ها، مقدار 62 جعبه تخم‌مرغ غیر بهداشتی معدوم و 150 کیلو خامه قنادی توقیف شد.
لازم به ذکر است از ابتدای اسفند ماه 1401 تاکنون، 30 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب و  12 تن مواد غذایی غیرمجاز توقیف و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.