کنفرانس علمی یک روزه تازه های تشخیص و درمان بیماری آلزایمر در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش نیمرخ/ دکتر «سید محمود رضوانی» معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدا با بیان اینکه 20 درصد جمعیت استان سالمند هستند، اظهار کرد : سالمندی بستر بروز بیماری های مختلف از جمله، آلزایمر است و با توجه به روند سالمندی جمعیت استان باید،در این خصوص محیط امنی برای زندگی این گروه فراهم کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه افزود: محیط شهری، ساختمان ها و واحدهای مسکونی و همه امکانات باید متناسب با جمعیت هر منطقه باشد و با وجود روند سالمندی در استان، همه شرایط و امکانات شامل پزشک، روانپزشک، تجهیزات برای نگهداری و مراقبت از سالمندان مهیا شود.
در ادامه ازسوی دکتر «بابک بخشایش» متخصص مغز و اعصاب، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالب جامعی در خصوص بیماری آلزایمر و علائم شناختی تشریح شد.
در ادامه دکتر «یاسر مودبی» متخصص مغز و اعصاب، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز مطالبی در خصوص درمان دارویی بیماری آلزایمر بیان کرد.
همچنین در بخش دوم ، دکتر «سمیه شکرگزار چوری» متخصص روانپزشکی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه ، مطالبی با محوریت علائم غیرشناختی بیماری آلزایمر و دکتر «الهه عبدالهی» متخصص روانپزشکی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز مطالبی در خصوص درمان غیردارویی بیماری آلزایمر ارائه کرد.
در ادامه از سوی دکتر «فرحناز پاکدامن» رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه نیز شناسایی و غربالگری زودرس آلزایمر در نظام سلامت تشریح شد.
لازم به ذکر است این کارگاه یک روزه ، ویژه معاونان بهداشتی، کارشناسان مسئول سلامت خانواده و کارشناس سلامت سالمندان و یک تن از پزشکان عمومی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به عنوان عضو هسته آموزشی سالمندان، در سالن،اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.