شهردار رشت گفت: کاهش ترافیک، توسعه حمل و نقل عمومی، مدیریت پسماند و برنامههای محیط زیستی، از مهمترین دستور کار اولویت دار شهرداری رشت در سال جاری است.
به گزارش نیمرخ/ صبح امروز پنجشنبه ۲۱ فروردین جلسه شورای اداری شهرستان رشت به ریاست «اسماعیل میرغضنفری» سرپرست فرمانداری رشت با حضور «رحیم شوقی» شهردار رشت، جمعی از مدیران کل استانی، اعضای شورای اداری شهرستان و دیگر مسئولان محلی برگزار شد.
در این نشست که با هدف بررسی مسائل کلان شهرستان، هماهنگی میان دستگاهها و پیگیری پروژههای مهم برگزار شد، موضوعاتی از جمله ساماندهی وضعیت خدمات شهری، بهبود زیرساختها، مدیریت پسماند و توسعه عمرانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کاهش ترافیک، توسعه حمل ونقل عمومی و مدیریت پسماند، در اولویت شهرداری رشت
«رحیم شوقی» شهردار رشت در این جلسه با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژههای عمرانی و برنامههای در دست اجرای شهرداری اظهار کرد:کاهش ترافیک، توسعه حملونقل عمومی، مدیریت پسماند و برنامههای محیط زیستی از مهمترین دستور کارهای اولویتدار شهرداری رشت در سال جاری است.
وی همچنین با اشاره به پروژه اتصال میدان سرگل به خیابان سعدی گفت:پیمانکار پروژه انتخاب شده و از تملک مجموع حدود ۱۰۰ ملک، فقط حدود ۴ تا ۵ ملک باقی مانده تا این دو محور در نیمه نخست امسال زیر بار ترافیک بروند.
شوقی ادامه داد:کاهش ترافیک در سطح شهر رشت به صورت جدی در دست اقدام است و برنامهریزیها برای افزایش هوشمندسازی ناوگان حملونقل عمومی نیز در دستور کار قرار دارد.
اتوبوسهای فعال رشت 2 برابر می شود
وی از دریافت مجوز خرید اوراق به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود:برنامه داریم تعداد اتوبوسهای فعال را دو برابر کرده و سامانه حملونقل عمومی هوشمند را راهاندازی کنیم.
شهردار رشت با تاکید بر اینکه حل مشکلات این کلانشهر نیازمند نگاه جامع، برنامهریزی منسجم و تزریق منابع مالی است، تصریح کرد:اقدامات بینظیری طی سه سال گذشته در حوزه مدیریت پسماند انجام شده و با یک تزریق مالی مناسب، میتوان سراوان را پس از ۴۰ سال به دامان طبیعت بازگرداند.
وی با اشاره به فعال بودن چهار خط تولید کود آلی در سراوان افزود:این خطوط روزانه هزار تُن زباله از شهر رشت و شهرهای اطراف را مدیریت و به ۵۰۰ تُن زباله بدون شیرابه تبدیل میکنند.
رایزنی با کارخانههای داخلی برای راهاندازی تاکسیهای برقی
شوقی همچنین از رایزنی با کارخانههای داخلی برای راهاندازی تاکسیهای برقی خبر داد و گفت:این اقدام میتواند تأثیر زیادی در کاهش آلودگی هوا و توسعه حملونقل پاک داشته باشد، اما هزینهبر بودن آن، بازپرداخت تسهیلات را برای رانندگان دشوار کرده است.
وی در پایان بر ضرورت اجرای سریع پروژههای شهری و بهرهگیری بهینه از منابع مالی و مدیریتی برای توسعه پایدار شهر تأکید کرد و گفت:با اجرای این طرحها، رشت به شهری پیشرفتهتر و پایدارتر تبدیل خواهد شد.