بازرس کل گیلان گفت: دستگاه قضایی و دستگاه نظارتی بههیچ وجه اجازه نخواهد داد که کارکرد کارخانه پوشش و دستگاههای آن تغییر کاربری پیدا کند.
به گزارش نیمرخ/ «احمد آقایی» بازرس کل گیلان روز چهارشنبه ۳۰ آبان در بازدید از کارخانه صنایع پوشش اظهار کرد: این شرکت در دهه ۶۰ و ۷۰ یکی از بزرگترین کارخانه نساجی خاورمیانه با حدود چهار هزار نفر کارگر بود ولی با بیتدبیریهای صورتگرفته رو به نابودی رفت.
بازرس کل گیلان گفت: گیلان مهد نساجی بود و در گذشته تمام مراحل تولید کارخانه نساجی از مواد اولیه تا انتها در همین استان تولید میشد ولی متأسفانه به لحاظ سوءمدیریت در گذشته این کارخانه از کارکرد خودش سقوط کرد.
به گفته آقایی، بعد از واگذاری کارخانه پوشش از سال ۸۳ به بعد به بخش خصوصی تصمیم بر این بود که دستگاههای کارخانه به فروش برسد که با ورود دستگاه قضایی و نظارتی، از فروش قطعات و وسایل کارخانه ممانعت به عمل آمد.
بازرس کل گیلان افزود: با حمایت دستگاه قضایی و همینطور دستگاههای نظارتی استان این کارخانه مجدداً احیا شد و الان روزانه سه تن نخ تولید کرده و اکنون ۷۰ نفر در کارخانه پوشش مشغول به فعالیت هستند.
آقایی با بیان اینکه یکی از برنامههای مجموعه کارخانه پوشش افزایش شیفتهای کار است، افزود: بهزودی نیروی کارگر متخصص در این کارخانه مشغول به کار شده و کارکرد کارخانه که همان رسیدنگی و بافندگی است نباید تغییر یابد.
وی افزود: قطعاً برای استمرار احیای این کارخانه و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید حمایت مالی در سطح ملی انجام شود که در این بین نقش گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند بسیار حائز اهمیت میباشد.
آقایی تصریح کرد: دستگاه قضایی و دستگاه نظارتی بههیچوجه اجازه نخواهد داد که کارکرد کارخانه پوشش و دستگاههای آن تغییر کاربری پیدا کند و از مدیران مربوطه انتظار داریم که به این واحد تولیدی در راستای تامین سرمایه در گردش کمک کنند.
«علیرضا خوران» سرپرست شرکت صنایع پوشش ایران نیز در خصوص آخرین وضعیت کارخانه صنایع پوشش گفت: در حال حاضر حدود ۳ تن نخ کارخانه صنایع پوشش تولید میشود که این حجم تا ۲ سال آینده به ۱۰ تن خواهد رسید.
وی با قدردانی از دستگاه قضا و گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند افزود: فعلا ۷۰ نفر پرسنل در اینجا مشغول هستند که حداکثر ۶۰ نفر دیگر به تعداد نیروها اضافه خواهد شد.
به گفته سرپرست شرکت صنایع پوشش ایران، بخشی از دستگاههای صنایع پوشش به دلیل خرابی باید از کشورهای خارجی وارد شوند که با پیگیریهای صورتگرفته این امر در حال انجامشدن است.