شهردار رشت خواستار استفاده از ظرفیت های دانشگاه گیلان در راستای ویژند سازی ظرفیت های رشت در کنار شهر خلاق خوراک شناسی شد.
به گزارش نیمرخ/ در راستای گسترش همکاری دوجانبه بین دانشگاه گیلان و شهرداری رشت در حوزه مسائل شهری، نشست مشترک رئیس دانشگاه گیلان و شهردار رشت به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.
«محمد دوستار» رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تسلیت ایام فاطمیه، بر همکاری دوجانبه دانشگاه و شهرداری تأکید کرد و گفت: دانشگاه متعلق به همه شهروندان است و با ظرفیتهای موجود میتواند در راستای حل مسائل شهری کمک یار شهرداری باشد.
رئیس دانشگاه گیلان در ادامه با ابراز علاقمندی برای همکاریهای بیشتر در زمینههای مطالعاتی مختلف، خواستار تداوم همکاریهای مشترک دانشگاه با شهرداری شد و اظهار داشت: راهاندازی میز شهرداری در دانشگاه می تواند بنایی برای گسترش همکاری علمی و مطالعاتی بین دانشگاه و شهرداری باشد.
استفاده از ظرفیتهای دانشگاه گیلان برای ویژند سازی ظرفیتهای رشت
«رحیم شوقی» شهردار رشت نیز در این نشست با بیان اینکه شهر رشت، شهری کلان با مسائل و مشکلات گسترده است، گفت: برای حل معضلات و مسائل شهری نیازمند یاری دانشگاه هستیم و دانشگاه میتواند در کنار شهرداری برای رفع خلاءها و مشکلات گامهای مثبتی بردارد.
وی با اشاره به دو معضل پسماند و ترافیک در شهر رشت، به نقش دانشگاه در رفع مشکلات موجود تأکید کرد و گفت: یکی از مأموریتهای دانشگاه، گرهگشایی از مشکلات جامعه است و دانشگاه علاوه بر رسالت علمی در جامعه، نقش مهمی در گرهگشایی از مشکلاتی که در کشور ایجاد میشود، دارد.
شهردار رشت بر اهمیت نقش ارائه الکترونیکی خدمات شهری در کاهش ترافیک تأکید کرد و افزود: تلاش کردیم زیرساختهای خوبی در حوزه خدمترسانی ایجاد کنیم تا بتوانیم بسیاری از خدمات شهری را بر بستر الکترونیک عرضه کنیم زیرا اگر دستگاههای اجرایی خدمات الکترونیکی بیشتری ارائه کنند، مراجعات روزمره شهروندان کاهش پیدا خواهد کرد و منجر به کاهش ترافیک شهری میشود.
وی بر ویژندسازی شهر رشت در حوزههای مختلف تأکید کرد و خواهان استفاده از ظرفیتهای دانشگاه گیلان در راستای ویژندسازی ظرفیتهای رشت در کنار شهر خلاق خوراکشناسی شد.
شهردار رشت همچنین از دانشگاه گیلان در راستای ساخت دستگاه حذف شیشه از کود کمپوست و نصب آن در شرکت کود آلی گیلان تقدیر کرد.
شایان ذکر است در این نشست در ارتباط با مسائل و مشکلات شهری از جمله پسماند، محیط زیست، ترافیک، رویکرد استفاده بهینه از هوش مصنوعی در مدیریت شهری در آینده و... بحث و تبادل نظر شد.