مدیرعامل شرکت سیمان خزر با حائز اهمیت برشمردن هوشمندسازی در حوزه تولید، گفت: هوشمندسازی منجر افزایش ۳۰ درصدی تولید در سیمان خزر شده است.
به گزارش نیمرخ/ «اسحق جمال امیدی» مدیرعامل شرکت سیمان خزر در نشستی خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران با بیان اینکه ناترازی انرژی و قطعی مکرر برق تولید و صنعت را با مشکل روبرو کرده، اظهار کرد: سیمان خزر برای بازدهی بیشتر وارد عرصه هوشمندسازی شد و در این راستا تولید سیمان در این مجموعه ۳۰ درصد افزایش یافت.
وی با اشاره به نتایج افزایش تولید و بهرهوری افزود: افزایش تولید منجر به بازدهی بالای نیروی کار و رغبت برای تلاش بیشتر و نوآوری در عرصه کار و تولید شد.
مدیرعامل سیمان خزر با اشاره به مهندسی معکوس در بروزرسانی تجهیزات این مجموعه سیمانی، گفت: با بکارگیری از توان و تخصص نیروهای بومی بخشی از قطعات وارداتی و تجهیزات مجموعه سیمان خزر بومیسازی شد.
جمالامیدی با تاکید بر لزوم توجه به مساله محیط زیست، خاطرنشان کرد: با اقداماتی که صورت گرفت سیمان خزر به عنوان صنعت سبز کشور معرفی شد.
وی با اشاره به دریافت چندین لوح زرین کشوری توسط سیمان خزر، افزود: هوشمندسازی، بکارگیری از توان و تخصص داخلی و همچنین تکیه بر روحیه ایمانی و اعتقادی منجر به تحول در سیمان خزر شده است.
مدیرعامل سیمان خزر با تاکید بر لزوم کیفیت و مرغوبیت محصولات این مجموعه نیز گفت: کیفیت محصولات حرف اول را در سیمان خزر می زند.
جمال امیدی با بیان اینکه مواد اولیه سیمان خزر از معادن منطقه تامین میشود، تصریح کرد: سیمان خزر چندین بار بهعنوان بهرهبردار نمونه معدنی در گیلان انتخاب شد.
وی با اشاره به فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در سیمان خزر افزود: شرکت سیمان خزر گامهای موثری در حوزه مسوولیتهای اجتماعی برداشته است.
مدیرعامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه آموزش، محور کار این مجموعه سیمانی است، افزود: ارنقای آموزش در واحدهای مختلف سیمان خزر یک اولویت است چرا که منجر به افزایش تولید و بهرهوری میشود.
جمالامیدی با اشاره به اهمیت توج به مقوله دانشبنیان نیز گفت: نگاه دانشبنیان در سیمان خزر منجر به تحول در عرصه تولید شده است.
وی با تاکید بر لزوم بکارگیری نیروهای بومی در سیمان خزر، افزود: برای نخستین بار مدیر کارخانه در سیمان خزر از بین نیروی بومی انتخاب شده است.
مدیرعامل شرکت سیمان خزر با اشاره به اینکه این مجموعه سیمانی وارد بورس کالا نیز شده، گفت: ورود خزر به بورس کالا بهعنوان نخستین مجموعه سیمانی در کشور نقطه عطفی برای این شرکت بود.
جمالامیدی با بیان اینکه فرهنگ صنعتی باید در کشور نهادینه شود، افزود: ریشه و پایه نهادینهسازی فرهنگ صنعتی ابتدا از خود مجموعه شروع شود.
وی از کاشت چندین هزار درخت در سال توسط شرکت سیمان خزر خبر داد و گفت: سیمان خزر در حوزه تقویت و توسعه منابع طبیعی و محیط زیست پیشقراول است.
مدیرعامل سیمان خزر با اشاره به سهم مهم تولیدات این مجموعه در پروژههای عمرانی استان نیز بیان کرد: سیمان پروژههای ملی و استانی در حال اجرای گیلان توسط این شرکت تامین می شود.
جمالامیدی با اشاره به سهم اثرگذار سیمان خزر در اشتغالزایی نیز گفت: بیش از یک هزار نفر در این مجموعه فعالیت می کنند و بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم در سیمان خزر اشتغال دارند.
به گفته وی، بیش از ۷۰ درصد سیمان استان گیلان توسط مجموعه بزرگ خزر تامین میشود و این نشاندهنده اعتماد مردم این استان به تولیدات این مجموعه است.
مدیرعامل سیمان خزر از افزایش ۳۰ درصدی میزان تولید در این شرکت خبر داد و بیان کرد: تولید سیمان خزر در سال به یک میلیون و ۲۰۰ تن رسیده است.