کد خبر : 16179 تاریخ انتشار : ۲۷دی ۱۴۰۳ ساعت 14:15
وزیر کشور:

منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمی‌دهد

منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمی‌دهد

وزیر کشور با بیان اینکه منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمی‌دهد، گفت: حتما باید به سمت بخش خصوصی برویم و سرمایه گذاران را جذب کنیم و استانداران با تشکیل کارگروهی در این حوزه ورود جدی داشته باشند.
به گزارش نیمرخ به نقل از تسنیم، اسکندر مومنی در شورای اداری استان همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای استان همدان و با تبریک پیروزی جبهه مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی اظهار داشت:  ایران عزیز ما بیش از هر زمان دیگری به امنیت، آرامش، وحدت، امید و امید آفرینی، وفاق و اقتدار نیاز دارد.
یکی از مولفه‌های امنیت ملی هر کشوری مردم هستند
وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های امنیت ملی هر کشوری مردم هستند افزود: همه کارشناسان و محققان اجماع دارند که مهمترین مولفه قدرت یک کشور مردم، یکپارچگی آنها و همراهی آنها با مسئولان است و باقی مولفه‌ها  در کنار این مولفه می‌توانند هم‌افزایی کنند. خوشحالم که تجلی این وفاق و وحدت را در جمع دیدم و از این فضا و فرهیختگی احساس آرامش کردم.
با بیان اینکه توصیه ما به استانداران این است که از همه ظرفیت‌های کشور از هر مذهب، قومیت و از هر رویکرد و هر تفکری استفاده شود، اظهار داشت: همه یک ملتیم و ایرانی هستیم و اگر بخواهیم ایران پیشرفت کند، باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.  
پاسداری از رای مردم صرفاً حفاظت از آرای مردم در صندوق‌ها نیست
وی ادامه داد: معتقدیم که پاسداری از رای مردم صرفاً حفاظت از آرای مردم در صندوق‌ها نیست؛ معتقدیم بعد از پایان انتخابات هم آرای مردم باید حفظ و حراست شود و به عبارتی هر آنچه که مردم به آن رویکرد رای دادند، باید حتماً بعد از انتخابات رعایت شود. یکی از رویکردهایی که مردم به آن رای دادند، موضوع وفاق، وحدت و عدالت است.
مومنی ادامه داد: بلافاصله بعد از تشکیل دولت تلاش کردیم این رویکرد در وزارت کشور عملی شود و دولت بتواند گام بزرگی را در آغاز دوران خدمت خود بردارد. برای همین، تلاش شد که استانداران با همین رویکرد و شعار انتخاب شوند. شاخص‌هایی تعیین و کارگروهی مشخص شد برای تطبیق این شاخص‌ها با فرد مورد نظر و نهایتاً استانداران انتخاب می‌شدند.
تا آخرین لحظه وفادار بمانیم و بر همان سبک و سیاق حرکت کنیم
وزیر کشور اضافه کرد: براساس همین رویکرد، برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کردستان، استاندار اهل سنت داشتیم و در استان خوزستان استانداری از قومیت عرب منصوب شد و در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنت بلوچ منصوب شد.  
وی تأکید کرد: همه ما از رئیس جمهور تا همه اعضای کابینه متعهدیم به حرف‌هایی که زدیم و رویکردهایی که در دوران انتخابات اعلام شد و مردم به آن رای دادند، تا آخرین لحظه وفادار بمانیم و بر همان سبک و سیاق حرکت کنیم.
نظر ما برای همدان این بود که آزمون و خطا نداشته باشیم
مومنی با اشاره به انتصاب دکتر ملانوری به عنوان استاندار همدان اظهار داشت: نظر ما برای این استان این بود که آزمون و خطا نداشته باشیم و فردی که انتخاب می‌شود، علاوه بر اینکه ویژگی‌های لازم را دارد و حائز شاخص‌های لازم است، دارای تجربه لازم و کارنامه بسیار خوب در مسئولیت‌های قبلی باشد. بعد از بررسی‌های مختلف به آقای ملانوری رسیدیم؛ وی کار خود را از وزارت کشور شروع کرده و رده‌های مختلفی را در وزارت کشور طی کرده است. برنامه ایشان در هیئت دولت مورد استقبال قرار گرفت. در نهایت همه اعضای کابینه به ملانوری رای دادند و او به عنوان استاندار همدان انتخاب شد.
وزیر کشور با اشاره به وضعیت استان مطرح کرد: هر آنچه در استان دیدم فرصت است و بزرگترین فرصت هم سرمایه انسانی، مردم فرهیخته در صحنه هستند که در کشور خدمت می کنند و باید قدر دانسته شود. همچنین استان همدان مملو از مفاخر است و سابقه تاریخی بسیار گسترده ای دارد.
کسب رضایتمندی مردم بزرگترین سرمایه اجتماعی است
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های استان نادر است و می‌تواند ظرفیتی برای جذب سرمایه باشد گفت: کسب رضایتمندی مردم بزرگترین سرمایه اجتماعی است و این بستر هم در استان وجود دارد.
مومنی با اشاره به وجود زیرساخت‌ها و بسترهای حمل و نقل و  گردشگری در استان مطرح کرد: مشاهیر همدان و افرادی مانند ابن سینا را دنیا می‌شناسند پس باید فضا برای حضور گردشگران را فراهم کنیم‌ موضوعی که در برنامه هفتم نیز آمده است.
منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمی‌دهد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمی‌دهد، ادامه داد: حتما باید به سمت بخش خصوصی برویم و سرمایه‌گذاران را جذب کنیم و استانداران با تشکیل کارگروهی در این حوزه ورود جدی داشته باشند و حتما ما مسئولان باید به سراغ سرمایه‌گذاران برویم.
وزیر کشور با انتقاد از پروژه های نیمه تمام و راکد بودن برخی واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: اصلا روا نیست واحد تولیدی راکد بماند و حتما استانداران در این حوزه ورود جدی داشته باشند و واحدهای راکد را احیا کنند. از استانداران می‌خواهم با تشکیل کارگروه و جلسات مستمری این مشکل را در استان برطرف کنند.
مومنی با بیان اینکه در ارزیابی استانداران به تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد توجه ویژه خواهد شد، اضافه کرد: مدیران و مسئولان با محوریت استانداران باید هر جایی که قوانین دست و پاگیر است مشکلات را به نحوی دیگر برطرف کنند.
سرمایه گذار و تولید کننده نباید دغدغه ای جز تولید و کار داشته باشد
وی با تشریح نقش مردم در تأمین امنیت کشور مطرح کرد: ما باید حداقل‌های زندگی شرافتمندانه برای مردم را فراهم کنیم‌ و در این راستا باید بسترها را فراهم کنیم‌ پس از آن نیز باید جذب سرمایه گذار مورد توجه قرار گیرد که در این عرصه نیز استان همدان ظرفیت هایی دارد.
وزیر کشور افزود: همه باید تلاش کنیم براساس ظرفیت و عدالت سهم هر استان را بدهیم هرچند منابع دولتی کفاف نمی‌دهد پس باید به دنبال جذب سرمایه گذاری باشیم و این یعنی سرمایه گذار و تولیدکننده نباید دغدغه‌ای جز تولید و کار داشته باشد.
وجود واحدهای تولیدی راکد در همدان روا نیست
وی با بیان اینکه تولید کنندگان و سرمایه گذاران باید به راحتی به مدیران دسترسی داشته باشند گفت: گاهی پروژه‌های نیمه تمام داریم و گاهی واحدهای راکد که به من گفتند حدود 500 واحد راکد هستند که این اصلا روا نیست پس باید این دو بخش فعال شده و چون با معاش مردم، کار و تولید در ارتباط هستند مورد توجه قرار گیرند.
مومنی با گلایه‌مندی از تعدد قوانین و نقش آنها در کارها بیان کرد: مجلس در صدد است بسیاری از قوانین را تنقیه کنند و حالا که شرایط این است باید مدیران تلاش کنند قوانین دست و پا گیر را بر برطرف کنند.
وی با بیان اینکه  به دلیل اهمیت نیروی انسانی، آموزش و پرورش در راس قرار گیرد و هر کاری انجام می‌دهیم باید این عرصه را مورد توجه قرار دهیم عنوان کرد: یکی از عرصه های تجلی حضور مردم دهه فجر و 22 بهمن است و ما باید بستر حضور مردم‌ را فراهم کنیم‌و ان شالله با حضور مردم شاهد اتفاقات خوبی در تاریخ ایران عزیز خواهیم بود.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید