سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان وجود اساتید نخبه و کارآمد را یکی از مزایایی استان دانست و اظهار کرد: گیلان به سبب داشتن اعضای هیئت علمی نسبت به جمعیت، دومین استان برخوردار اعضای هیئت علمی علوم پزشکی در کشور پس از تهران است.
به گزارش نیمرخ گیلان/ عصر امروز گروه هیئت علمی چشم دانشگاه با دکتر حیدرعلی بالو- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست دیدار و گفتوگو کردند.
دکتر حیدرعلی بالو- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان وجود اساتید نخبه و کارآمد را یکی از مزایایی استان دانست و اظهار کرد: گیلان به سبب داشتن اعضای هیئت علمی نسبت به جمعیت، دومین استان برخوردار در کشور پس از تهران است.
وی توزیع نامناسب خدمات درمانی در استان را یکی از چالشهای نظام سلامت دانست و افزود: در حال حاضر ، ۶ بیمارستان در سطح استان وجود دارد که با ضریب اشغال تخت حدود ۱۰ درصد، فعالیت میکنند و این نشان می دهد خدمات سلامت متناسب با جمعیت توزیع نشده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه رشت جزو معدود مراکز استان هایی است که طی چند دهه اخیر در آن بیمارستان دولتی ساخته نشده، گفت: این در حالی است که مردم استان اغلب برای دریافت خدمات به مرکز استان مراجعه میکنند.
گیلان با کمبود شدید تخت درمانی مواجه است
دکتر بالو همچنین به فرسودگی بیمارستانهای مرکز استان اشاره کرد و گفت: استان گیلان علاوه بر بیمارستان های فرسوده، با کمبود شدید تخت درمانی به انضمام تمامی امکانات و تجهیزات لازم در رشت مواجه است.
وی کمبود و بعضاً فقدان فضای فیزیکی را تهدیدی برای نظام آموزش پزشکی و اعتبار بخشی های وزارتی برشمرد و افزود: کمبود فضای فیزیکی، یکی از نقاط ضعف دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و با توجه به سالمندی و بار بیماری در آن ، لازم است همه گروه های سیاسی و علمی برای تامین تخت درمانی و کمک به نظام سلامت وارد میدان شوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان دو معضل زباله سراوان و کمبود بیمارستان را از عمده چالشهای شهرستان رشت دانست و افزود: با بهره برداری از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی پروفسور سمیعی در سایت لاکان، بخشی از مشکلات حوزه درمان رشت حل میشود.
دکتر بالو همچنین به بخشی از کمبودهای گروههای آموزشی از جمله گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با تامین بخشی از تجهیزات در رشت و همچنین آموزشی کردن برخی از بیمارستانها در قطبهای استان، خدمات درمانی با کیفیت را عادلانه و متوازن به مردم ارایه کنیم.
اعضای گروه هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست به بیان توانمندی ها، ظرفیت ها و همچنین نیازمندیهای گروه پرداختند.