طرح-«عدالت-و-تعالی-سلامت»-محور-عملیاتی-نظام-سلامت<-span><-span><-p> " /> طرح-«عدالت-و-تعالی-سلامت»-محور-عملیاتی-نظام-سلامت<-span><-span><-p> " />
کد خبر : 6858 تاریخ انتشار : ۲۹اسفند ۱۴۰۱ ساعت 23:25

دکتر آشوبی در اجلاس مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان عنوان کرد

طرح «عدالت و تعالی سلامت» محور عملیاتی نظام سلامت


	طرح «عدالت و تعالی سلامت» محور عملیاتی نظام سلامت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اجرای پزشک خانواده شهری در کشور از اردیبهشت‌ماه سال‌جاری گفت: این برنامه در راستای رفع دغدغه مردم در نظام سلامت و حذف فرانشیز و رایگان شدن خدمات درمانی افراد بیمه‌شده با تأسی از توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی و مشی دولت مردمی سیزدهم در دستور کار قرار دارد.
به گزارش نیمرخ گیلان/ دکتر محمدتقی آشوبی - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست با مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان با تبریک فرارسیدن سال نو و بهار معنویت و تقدیر از تلاش‌های مدافعان سلامت، اظهار کرد: بیش از ۹ میلیون نفر مسافر به استان گیلان در ایام نوروزی ۱۴۰۲ سفر کرده‌اند که در راستای آن، فشار قابل‌توجهی به مراکز بهداشتی و درمانی استان واردشده و خدمات ارائه‌شده به مراجعین قابل تقدیر است.
وی با اشاره به طرح عدالت و تعالی نظام سلامت افزود: شعار توسعه مشارکت، برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت، در راستای تحقق برنامه راهبردی این طرح می‌باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اشاره به‌نظام شبکه منسجم و هدفمند، گفت: علیرغم ضرورت توجه به ساختار شبکه و نظام بهداشت، اما تمرکز نظام سلامت عمدتاً بر درمان متکی بوده است.
دکتر آشوبی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر، نظام شبکه بهداشت تضعیف‌شده، گفت: در ایام بحران کرونا به‌نظام شبکه کم‌توجهی و به جایگاه آن نیز خدشه وارد شد.
وی شبکه‌های بهداشت و درمان در شهرستان‌ها را نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی برشمرد و تصریح کرد: همه ارکان نظام سلامت در شهرستان‌ها باید با برنامه‌ریزی، ساماندهی و هدایت و نظارت شبکه‌های بهداشت و درمان در شهرستان‌ها فعالیت کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هدف کلی تدوین برنامه‌ها در طرح عدالت و تعالی را ارتقای نظام سلامت دانست و گفت: تمام تلاش ما ارائه خدمات سلامت‌محور بر مبنای عدالت به مردم در تمامی نقاط است.
دکتر آشوبی با اشاره به اجرای پزشک خانواده شهری در کشور از اردیبهشت‌ماه آینده، خاطرنشان کرد: این برنامه در راستای رفع دغدغه مردم در نظام سلامت و حذف فرانشیز و رایگان شدن خدمات درمانی افراد بیمه‌شده با تأسی از توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی و مشی دولت مردمی سیزدهم در دستور کار قرار دارد.
وی به توزیع نامتوازن نیروی انسانی در تمامی حوزه‌های نظام سلامت اشاره کرد و گفت: این توزیع نامتوازن نیروی انسانی موجب تحمیل هزینه‌های گزاف در روند ارائه خدمات درمانی شده که باید به‌درستی و به نفع نظام سلامت و مردم، کنترل شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به برخی از اهداف در طرح عدالت و تعالی سلامت اشاره کرد و گفت: لازم است تمام شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها نسبت به اهداف، برنامه‌ها و راهکارهای مدون این طرح جامه عمل بپوشانند.
دکتر آشوبی از برنامه‌ریزی‌ها برای ارتقای زیرساخت‌های نظام سلامت در استان خبر داد و گفت: همه باید یاریگر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جهت ارتقای زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله احداث بیمارستان‌های جایگزین، بیمارستان‌های جدیدالاحداث، مراکز جامع سلامت و همچنین توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری باشند.
وی بر ضرورت تشدید نظارت‌ها در نظام سلامت شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها باید به جهت رفع کمبودها و نواقص احتمالی، بازدیدهای میدانی از نظام سلامت را به‌منظور افزایش سطح رضایتمندی مردم تشدید کنند.
گفتنی است در این نشست تعدادی از معاونین و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان به بیان دغدغه‌های، چالش‌ها، نظرات و راهکارها برای ارتقای نظام سلامت مناطق مختلف استان پرداختند.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید