کد خبر : 7342 تاریخ انتشار : ۲۸اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت 12:26

نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو برگزار شد

نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو برگزار شد

نشست بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو ، در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش نیمرخ گیلان/ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدای این نشست، با اشاره به ویژگی های مشترک بیماری های زئونوز، اظهار داشت؛  بیماری تب کریمه کنگو تبعات اقتصادی بالایی دارد و می تواند تلفات انسانی داشته باشد.
وی افزود:  کنترل بیماری تب کریمه کنگو ، نیازمند همکاری بین بخشی است تا به موقع شناسایی، کنترل و درمان شود.
 معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه باید آگاهی بخشی زیادی درخصوص بیماری تب کریمه کنگو برای مردم انجام شود ، تاکید کرد؛  اطلاع رسانی درخصوص چگونگی نحوه ی گزیدن کنه کریمه کنگو و راه های پیشگیری از آن و انتقال آن از دام (زمان قربانی کردن دام) به خانواده های حجاج به ویژه در زمان اعزام حاجیان و بازگشت آنها به استان و همچنین ،  ورود گسترده ی گردشگران به استان باید به طور عمومی ارائه شود.
 در خاتمه محمدرضا امینی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه  نیز  ضمن  تبیین علائم شناسایی بیماری تب کریمه کنگو ،  اقدامات موردنیاز شامل مراقبت، درمان و پیشگیری از بروز این بیماری را تشریح کرد.
  به گفته رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اردیبهشت  ماه سال جاری،  گروه های پرخطر شامل؛ دامداران، چوبداران، پزشکان، سلاخان و قصابان، بهیاران، پرستاران و کارکنان بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، دامپزشکان و رستوران داران و کبابی ها بیش از سایرین در معرض نیش کنه کریمه کنگو و ابتلا به این بیماری هستند.
 گفتنی است در نشست  مذکور  نمایندگان سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان نیز  حضور داشتند.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید