معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وضعیت استان گیلان در زمینه چاقی و اضافه وزن را نگران کننده دانست و گفت: بالابودن میزان چاقی در گیلان، هشدار دهنده بالا رفتن آمار ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی و دیابت در استان است.
به گزارش نیمرخ/ دکتر «سید محمود رضوانی» در کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان (ایران اکو) که به همت گروه بهبود تغذیه برگزار شد، با اشاره به روند رو به رشد میزان شیوع اضافه وزن و چاقی در دنیا و مقایسه این وضعیت در سطح کشور و استان اظهار کرد: بالابودن میزان چاقی در استان ، هشدار دهنده بالا رفتن ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی و دیابت در استان است.
وی با تحلیل وضعیت چاقی در شهرستان ها و گروه سنی کودک و نوجوان، بر اهمیت ارائه خدمت به افراد واجد شرایط بر اساس بسته خدمات جامع سلامت در حوزه تغذیه اشاره کرد و افزود: اگر در سنین کودکی مانع از بروز چاقی و اضافه وزن نشویم ، مطمئنا شاهد بروز بالای ابتلا به بیماری های غیر واگیر در آینده این کودکان خواهیم بود.
تاکید بر تغییر رویکرد مقابله با چاقی
دکتر رضوانی با تاکید بر تغییر رویکرد مقابله با چاقی تصریح کرد: وضعیت استان گیلان از لحاظ چاقی و اضافه وزن نگران کننده است و باید با تمرکز بر این موضوع، مانع از به خطر افتادن سلامتی نسل جدید در سال های آینده باشیم.
در پایان از سوی دکتر «ستیلا دلیلی» فوق تخصص غدد کودکان و عضو هیات علمی ، دکتر «مرجان مهدوی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر «محمد عباسی» متخصص روانپزشکی و «مرسده رشیدی نژاد» رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالبی در خصوص علل، عوارض و مراحل تشخیصی و کنترل چاقی و نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان، سلامت روان و پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان و ... ارائه شد.
کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان (ایران اکو) با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، پزشکان و کارشناسان تغذیه شهرستان های استان، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.