مدیر کل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به شاخص برخورداری ۹۹ درصدی استان در طرح هادی گفت: این میزان نشان دهنده موفقیت چشمگیر در اجرای طرح هادی است.
به گزارش نیمرخ/ «حامد دائمی» در هشتمین جلسه کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان که به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: طرح هادی روستایی به عنوان ابزاری کلیدی برای برنامهریزی و توسعه پایدار روستاها عمل میکند.
وی افزود: این طرح نه تنها به ساماندهی و بهبود بافت موجود روستا کمک میکند، بلکه با تعیین الگوهای مناسب برای استفاده از اراضی، به ایجاد سکونتگاههای روستایی متنوع برای مصارف مسکونی، تجاری، زراعی و تولیدی نیز میپردازد.
دائمی ادامه داد: هدف اصلی این طرح تسهیل دسترسی به امکانات و خدمات، ارتقا کیفیت زندگی روستاییان و حفظ هویت فرهنگی و اجتماعی روستاها است لذا با توجه به تغییرات سریع اجتماعی و اقتصادی، طراحی و اجرای طرح هادی روستایی میتواند نقش مهمی در توسعه پایدار و همزمان با آن، حفظ محیط زیست ایفا کند.
دبیر کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان با بیان اینکه گیلان دارای ۲۹۰۵ روستا، از این تعداد ۲۰۶۰ روستای آن بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد، گفت: با توجه به هدفگذاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تهیه و بازنگری طرحهای هادی روستاهای با جمعیت ۲۰ خانوار و بالاتر، تاکنون ۲۰۴۱ روستا دارای طرح هادی مصوب شدهاند.
وی تصریح کرد: این آمار نشان دهنده تلاشهای مستمر برای ساماندهی و بهبود وضعیت روستاها در گیلان است و نشان میدهد که توجه به توسعه پایدار و سازمان یافته روستاها در اولویت قرار دارد و این طرحها میتوانند به تقویت زیر ساختها، بهبود کیفیت زندگی و افزایش توان اقتصادی روستاییان کمک کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان، شاخص برخورداری استان گیلان از مزایای تهیه طرح هادی را ۹۹ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان نشان دهنده موفقیت چشمگیر در اجرای طرحهای هادی و تأثیر مثبت آنها بر توسعه و بهبود زیرساختها و خدمات در روستاها است.