پوستر هفدهمین جشنواره بینالمللی «حرکت» با حضور مسئولان در تالار حکمت دانشگاه گیلان رونمایی شد.
به گزارش نیمرخ/ پوستر هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت با حضور پدر شهید «فرهاد رزجو» یکی از شهدای دانشجوی دانشگاه گیلان، رئیس دانشگاه گیلان، جمعی از مدیران دانشگاه و وزارت علوم و داوران این جشنواره در تالار حکمت دانشگاه گیلان رونمایی شد.
دکتر «محمد دوستار» رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ضمن تشکر از دستاندرکاران این جشنواره گفت: لازمه توسعه کشور، خلاقیت و نوآوری است که برآیند آن، کارآفرینی در حوزههای مختلف خواهد بود؛ از این رو کارآفرینان موتور محرکه توسعه کشور محسوب می شوند.
دوستار با تأکید بر رویکرد کارآفرینیِ مبتنی بر خلاقیت و نوآوری، تصریح کرد: هرچه زمینهسازی برای کارآفرینی دانش بنیان بیشتر شود و بر اساس نیازها و ضرورت های جامعه باشد، قطعا شتاب توسعه سریعتر در مسیر خود حرکت می کند.
وی جشنواره حرکت را یک نوع حرکتی برای زمنیه سازی فعالیت های نوآورانه دانست و افزود: جشنواره حرکت علاوه بر شناسایی استعداد، به توسعه علم و فناوری کمک می کند که هرچقدر این فعالیت ها نظام مند و مبتنی بر فعالیت های گروهی که انجمن های علمی متولی آن هستند باشد، با حداقل هزینه می توان دستاوردهای بزرگی را در جامعه رقم زد؛ به طوری که دانشجویانی که در آینده ای نزدیک در سازمانهای اجرایی و مراکز پژوهشی به فعالیت خواهند پرداخت، تجربه همین فعالیتها زمینهساز موفقیت آنها خواهد بود.
«ایرج شاکری نیا» معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان و دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت هم در این مراسم ضمن خیرمقدم به داوران و مدعوین جشنواره افزود: این جشنواره که با هدف ایجاد همافزایی و به نمایش گذاشتن ایدهها و طرحهای جهتیاب انجمنهای علمی برتر برگزار میشود فرصتی است تا دانشجویان در ابعاد مختلف فرهنگی، هنری، پژوهشی و... استعدادهای درونی خود را در کنار مسائل آموزشی در بستر ظرفیتها و امکانات دانشگاه، پرورش دهند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه گیلان افتخار میزبانی از هفدهمین جشنواره حرکت را دارد و امید است داوری بیش از 3هزار آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره به خوبی توسط ۶۵ عضو هیأت علمی از رشتههای مختلف دانشگاههای کشور انجام شود و آثار برتر معرفی شوند.
«مجتبی صفری» معاون مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم ضمن ابراز خرسندی از میزبانی هفدهمین دوره جشنواره حرکت توسط دانشگاه گیلان گفت: از آنجایی که در دورههای گذشته جشنواره، انجام داوری به صورت مجازی چالشهایی داشته، در این دوره، برای نخستین بار در جشنواره حرکت، داوری آثار به صورت حضوری انجام میشود.
وی با بیان اینکه بیش از پیش باید برای تبیین آداب تعلیم و تعلم وقت بگذاریم، تصریح کرد: ضروری است برای انجام کارهای تیمی به دانشجویان انگیزه دهیم و زمینه لازم برای شاگردپروری را فراهم کنیم.
وی درخصوص نحوه برگزاری جشنواره حرکت گفت: دستورالعمل جشنواره با تغییراتی از جمله پیوند انجمن های علمی با حوزه های فناوری همراه بود که این موضوع می تواند ضامن یک اتفاق مهم برای جامعه علمی در کشور باشد.