مدیر کل بنیاد مسکن گیلان گفت: ۷۰ درصد مسکن روستایی رضوانشهر مقاومسازی شده است.
به گزارش نیمرخ/ حامد دائمی ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رضوانشهر در خصوص اهمیت مسکن مقاوم در سطح روستاها اظهار کرد: مقاوم سازی مسکن روستایی یکی از اولویتهای اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است، زیرا مسکن مقاوم نقش حیاتی در افزایش ایمنی و کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از مناطق روستایی در معرض خطراتی مانند زلزله، سیل و رانش زمین هستند، ساخت و مقاومسازی واحدهای مسکونی با استفاده از فناوریها و مصالح استاندارد، تضمینکننده امنیت جانی و مالی ساکنان این مناطق است.
دائمی ادامه داد: مسکن مقاوم علاوه بر افزایش احساس امنیت و آرامش روستاییان، موجب بهبود شرایط زندگی و پایداری سکونت در مناطق روستایی میشود و این امر به نوبه خود از مهاجرت بیرویه به شهرها جلوگیری میکند و به توسعه پایدار روستایی کمک میکند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان همچنین به برنامههای حمایتی و تسهیلات ارائهشده برای مقاومسازی مسکن اشاره کرد و گفت: با ادامه این اقدامات، درصد مقاوم سازی واحدهای روستایی به سطح قابل قبولی برسد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه ۷۰ درصد مسکن روستایی رضوانشهر مقاومسازی شده است، گفت: این درصد نشاندهنده تلاشهای گسترده و مستمر برای بهبود کیفیت ساختوساز در مناطق روستایی این شهرستان است.
وی با تاکید بر اینکه روند مقاومسازی با همکاری و حمایتهای مالی دولت و ارائه تسهیلات قرضالحسنه برای روستاییان امکانپذیر شده است، ادامه داد: از سال ۱۳۹۶ تاکنون، در شهرستان رضوانشهر به ۵۴ واحد مسکونی تسهیلات قرضالحسنه به ارزش ۱۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است همچنین از سال ۱۳۹۲ تاکنون، ۷۳ واحد مسکونی نیز برای تعمیر و احداث حمام از تسهیلات قرضالحسنه به مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۵ میلیون ریال بهرهمند شدهاند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان، به طرح ویژه مسکن روستایی در شهرستان رضوانشهر اشاره کرد و گفت: طی سه سال گذشته، ۱۴۴۳ سهمیه تسهیلات برای ساخت مسکن روستایی به این شهرستان اختصاص یافته است که از این تعداد، ۳۱۰ واحد مسکونی تاکنون به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند و مابقی واحدها در مراحل مختلف احداث قرار دارند.
وی تصریح کرد: این تسهیلات در راستای بهبود شرایط مسکن روستاییان و ارتقای استانداردهای بهداشتی و کیفیت زندگی در مناطق روستایی ارائه شدهاند. پرداخت این تسهیلات به روستاییان، بهویژه در زمینه تعمیر و نوسازی واحدهای مسکونی، نقش مؤثری در افزایش رفاه و ایمنی ساکنان این مناطق داشته است.